"Киевский режим хочет нас обвинить": Росіяни залякують "терактом" на Харківщині

У російських Telegram-каналах розповсюджують інформацію про те, що нібито Україна планує здійснити теракт у місті Куп'янськ та звинуватити у ньому Росію, передають Патріоти України.

У повідомленнях заявляють, що підтвердженням підготовки до теракту є відкриття місцевого ринку. Також росіяни брешуть про те, що українська армія буде використовувати житлові будинки у якості укриттів, людей - як живий щит. "Киевский режим готовит теракт в Купянске, чтобы обвинить в этом Россию", - такі повідомлення ширяться пабліками.

У Центрі протидії дезінформації зазначили: інформація про теракт у Куп'янську, яку поширюють росіяни, є фейковою, вони хочуть зняти із себе відповідальність за ймовірні майбутні обстріли. "Насправді це чергова цинічна брехня російських пропагандистів, мета якої — створити собі інфоалібі перед ймовірними хаотичними обстрілами міста, які російські окупанти здійснюють ледве не щодня. Крім того, за словами начальника Куп'янської міської військової адміністрації Андрія Бєсєдіна, на території громади відбуваються заходи з обов'язкової евакуації населення у безпечніші місця, що суперечить словам рашистів про "живий щит", - підкреслили у Центрі протидії дезінформації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...