Київ є одним із найнебезпечніших: Відомий астролог назвав міста, в яких скоро проллється кров

Астролог Влад Росс розповів, що наразі нависла серйозна небезпека над великими містами України. За його словами, ці міста ліпше залишити до кращих часів, передають Патріоти України.

"Я давно казав, що треба залишити найбільші міста, оскільки проблема з опаленням зберігається. Небезпека нависла над Києвом, Дніпром, Харковом, Запоріжжям, Дніпром. Одеса та Львів меншою мірою, але там ситуація теж буде складною", - сказав Влад Росс.

Він додав, що Київ є одним з найнебезпечніших міст. Напад на столицю у лютому 2023 року дуже ймовірний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Анонсованих деякими депутатами кадрових призначень в уряді поки що не буде, - джерела

понеділок, 20 травень 2024, 21:29

Представники фракції СН розповіли, хто отримає дві вакантні посади в Кабміні і чому це не станеться на цьому тижні. На цьому тижні Верховна Рада планує займатися лише одним кадровим питанням — заповненням посад суддів Конституційного суду. Призначати н...

Чеська ініціатива із закупівлі снарядів для Києва стикається з перепонами: Що сталось

понеділок, 20 травень 2024, 20:43

Через три місяці після початку масової закупівлі боєприпасів для України чеські чиновники поділяються різними оцінками того, як це відбувається. Про це пише Defense News, передають Патріоти України. "Ініціатива під керівництвом Чехії щодо фінансування ...