Київ вже 3-й чи й 5-й день мав сидіти без світла, частково без води й опалення, якби не СБУ, - Голобуцький

"Київ вже 3-й чи й 5-й день мав сидіти без світла, частково без води й опалення: СБУ 11 січня майже в останній момент затримала скотину, що розставляла на опори електромереж GPS-трекери для дронів і ракет", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Диверсант якраз мав підгадати під традиційний вікендовий обстріл: щоб ворог міг прицільно знищити енергооб’єкти та лишити столицю в темряві й холоді. Якби диверсія вдалась, ми втратили би обладнання на мільйони доларів. Причому замінити чи відновити його було би дуже непросто і не швидко: після 2022-го чи не цілий світ має дефіцит запчастин і комплексного устаткування для енергетики, бо всі запаси пішли на реанімацію нашої енергетики після російських ударів.
Отже, ми всі в Києві й області вже кілька днів мали би знов сидіти в темних холодних квартирах без води. Добре, що СБУ якісно відпрацювала схему виявлення і затримання диверсантів. Крім того, з цим зараз трохи легше: СБУ практично вичистила всю агентуру, закинуту до 2022 року. Тепер ГРУ мусить для кожної диверсії спочатку закинути до нас нового виконавця. От цей, четверговий, - «вагнерівець» з Білорусі. А таких Служба навчилась вже вираховувати швидко, до виконання задач. Як і навідників.
На цей момент СБУ розслідує більше 100 кримінальних справ щодо створення терористичних груп чи організацій і понад 50 – щодо диверсій. За кожною справою стоїть попереджений теракт чи обстріл;
Прямо зараз 233 навідника чекають судового вироку. 82 зрадники вже відбувають тривалі терміни ув’язнення.
--
Ми якось вже звикли до війни, на повітряні тривоги звертають увагу здебільшого банки, водії тролейбусів і ведучі в телестудіях – більшість спокійно покладається на роботу ППО... Але іноді все ж варто замислитись: наскільки цінною є наявність просто світла, води, тепла за майже щоденних обстрілів і спроб проникнень диверсантів чи й цілих груп. І чиїй тихій роботі ми цим завдячуємо, крім наших соколів ППО".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це не збіг! вдарили до лікарнях Києва, поки Зеленський не в Україні. Росіяни обрали момент - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 23:59

Російські окупанти у понеділок, 8 липня, завдали масованих ударів по Києву. Загарбники запустили крилаті Х-101 і “Кинджали”. Міський голова Віталій Кличко повідомив про падіння уламків ракет у Дніпровському і Соломʼянському районах. А також – про вибух...

Сі відправив армію в Білорусь, коли почув план Путіна. РФ готує повтор 2022. ЗСУ блокують на кордоні - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 22:12

Заяви Міноборони Білорусі про напругу на кордоні з Україною можуть бути провокацією з боку Російської Федерації для того, щоб відтягнути ЗСУ з лінії фронту. Загострення ситуації одночасно відбувається з діями Росії щодо перекидання додаткових підрозділ...