"Київський режим втратив залишки розуму": У РФ розганяють чутки, що саме Україна атакує станцію (скріншоти)

В РФ активно розганяють інформацію про можливий запланований вибух на ЗАЕС, звинувачуючи у цих намірах Україну, зазначають Патріоти України.

Так, радник гендиректора "Росатому" Ренат Карчаа заявив, що Україна в ніч на 5 липня нібито "збирається атакувати Запорізьку АЕС із застосуванням високоточної зброї та безпілотників-камікадзе". Крім того він додав ще одну нісенітницю, що мовляв "ЗСУ вдарять по ЗАЕС "Точкою-У" з боєголовкою, начиненою ядерними відходами". За його словами, "Київ ретельно спланував цю операцію за допомогою Заходу".

"З одного боку, це шалений український режим, який втратив, зважаючи на все, останні залишки розуму. А з іншого боку, їхні справжні господарі за океаном, яким байдуже, що станеться з територіями, з людьми. Причому не тільки в Енергодарі, прилеглих районах України чи РФ, це може накрити набагато більші за площею території, у тому числі й із захопленням європейських країн", – нахабно сказав Карчаа в коментарі одному з пропагандистських видань.

Заяві радника очільника "Росатому" не вірять навіть деякі самі пропагандисти. Так пропагандист Сергій Мардан заявив, що такі заяви має роботи очільник російської розвідки або генштабу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...