"Кинули россиян с сильной рукой, фуфло какое-то дистрофичное подсунули", - російський соціолог про Путіна

Російський президент вміє "рятувати" підданих тільки від тих "загроз", які створили його пропагандисти.

"В 90-е считалось, что россияне тоскуют по сильной руке. Путина подсунули им именно в этом качестве. Мол, если что, если беда какая, все преодолеет, все проблемы в сортире замочит. И вот пришла эта беда, настоящая, не телевизионная", - пише соціолог Ігор Ейдман на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Россияне замерли в ожидании, кричат как заблудившиеся в лесу дачники: ау, сильная рука, где ты? А оказалось, нет ее. Есть только липкая от страха, слабая путинская рачья клешня.

Судя в том числе и по последнему выступлению, хвалёный «национальный лидер» в тяжёлой ситуации позорно сбежал от ответственности, переложив ее на губернаторов. Можно сказать, раскололся при первом же шухере, показал, что способен только каникулы объявлять, а ситуацию в стране пусть региональное начальство спасает.

Кинули россиян с сильной рукой, фуфло какое-то дистрофичное подсунули".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:20

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...