Кирила Тимошенка можуть найближчим часом звільнити з Офісу президента, - джерела

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко може найближчим часом позбутися своєї посади. Ймовірні звільнення деяких пов'язаних з ним очільників ОВА, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє "УП. Off the record" в Telegram, про плани щодо звільнення Тимошенка з ОП розповіли відразу кілька інформованих джерел. "Все більше й більше наших співрозмовників говорять про те, що найближчим часом посаду заступника голови ОПУ може втратити Кирило Тимошенко. Також звільнити можуть кількох голів ОДА, що пов‘язані з Тимошенком", - йдеться у повідомленні.

Про звільнення Тимошенка також писали нардепи Олексій Гончаренко та Ярослав Железняк. Останній зазначив, що в ОП будуть "великі кадрові зміни". Сам Тимошенко у коментарі "Детектору медіа" заявив, що це "брєдні телеграм-каналів" і відмовився давати більш розгорнутий коментар.

Кирило Тимошенко обіймає посаду заступника голови Офісу президента України з 21 травня 2019 року. Він займається інформаційною та регіональною політикою. Тимошенко став одним із кураторів проекту "Велике будівництво".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...