Кирило Буданов перевірив позиції розвідників на Харківщині - джерела

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов здійснив перевірку позицій розвідників у Харківській області. Він також провів планування операцій разом із командирами. Про це повідомили джерела NV у Силах оборони, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією джерел, після успішної операції зі звільнення Вовчанського агрегатного заводу від російських окупантів, начальник ГУР Кирило Буданов продовжив інспекцію бойових позицій спецпідрозділів у Харківській області.

Джерела додали, що Буданов разом із командирами підрозділів займався плануванням подальших операцій, які мають на меті поліпшити позиції Сил безпеки та оборони на цих напрямках і розвинути попередній успіх.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

СВО йде "за планом": Як виглядає великий цвинтар російських окупантів у Курську (відео)

субота, 28 вересень 2024, 15:30

У Курську на території Північного цвинтаря величезна кількість могил російських окупантів, які воювали в Україні та були там ліквідовані. Відео, зняте на цвинтарі, розповсюджують у соцмережах, передають Патріоти України. "Старі психопати, які відправил...

Російське посольство хотіло показати фото літака F-16 "збитого в Україні", але щось пішло не так

субота, 28 вересень 2024, 15:16

Російське посольство в ПАР видало фото літака F-16, що впав у 2019 році в Каліфорнії, за фото винищувача, який зазнав аварії в Україні в серпні 2024 року. Фотофейк посольство опубліковало на своїй сторінці у соцмережі Х, передають Патріоти України. На ...