Китай готовий купувати крадене українське зерно за безцінь у Росії, - ЗМІ

За словами громадського діяча Артура Харитонова, Китай керується не тільки власною вигодою, а й діє в інтересах російської економіки.

Китай зацікавлений у купівлі в Росії краденого українського зерна. Про це 26 липня заявив президент громадської організації "Ліберально-демократична ліга України" Артур Харитонов у коментарі Hromadske.

За його словами, Китай готовий купувати крадене зерно не тільки через те, що воно походить з України, а й також через його ціну, оскільки Росія продає його, фактично, за безцінь.

За словами Харитонова, Китай активно укладає важливі угоди з російською аграрною сферою і, схоже, до цього процесу долучилася і Республіка Білорусь.

"Важливо розуміти, що Китай підписує важливі угоди з російською аграрною сферою. І особливо, що мені виглядає ще більш цинічним, крім російської, це ще й білоруська історія. Білорусь обіцяє перекрити проблеми, пов'язані з нестачею української агропродукції", — додав Харитонов.

Він також підкреслив, що в цьому випадку Китай керується не тільки власними економічними інтересами, а й "піклується" про інтереси російської економіки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Генерала Содоля навмисно злили! Безугла здала військову таємницю. Атакують Сирського / Снєгирьов

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:35

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова. Напередодні начальник штабу бригади Нацгвардії "Азов" Богдан Кротевич звернувс...