Китай не заважатиме РФ знову напасти на Україну в 2026 році та зацікавлений у порятунку Путіна, - військовий експерт

Порятунок російського диктатора Володимира Путіна - це збереження світопорядку, який існував до повномасштабного вторгнення. Це Пекіну потрібно, щоб розв'язати питання Тайваню. Про це заявив директор Центру армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак в етері "Еспресо", передають Патріоти України.

"Пекін напевно зацікавлений сьогодні врятувати Путіна - можливо, навіть режим, але я не впевнений. Порятунок Путіна - це фактично збереження світопорядку, який існував до повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Це Пекіну потрібно, щоб розв'язати питання Тайваню. Китай не заважатиме і не протестуватиме, якщо у 2026 році Росія піде на другий напад на Україну. Саме це рік є критичним роком формування 1,5 млн війська Росії", - вважає він.

Бадрак розповів, що, на його думку, загрожує РФ. "Сам Путін своєю тупиковою політикою та світоглядом 16 століття. Його світогляд - це світогляд боярина поруч з Іваном Грозним. Для України дуже важливо дотиснути всю цю ситуацію попри скепсис певних політиків. Ми бачимо, що тільки Велика Британія і Польща зберігають бажання знищити режим Путіна. Вашингтон цього побоюється, Париж цього майже не хоче, а Берлін іде у фарватері політики США.

Це питання зараз переноситься на вміння і талант військового командування України. Ми будемо сподіватися, що саме це дозволить переламати ментальність західного світу. Там величезної рішучості не додалося навіть з великою війною. Тому Україна мусить і має претендентувати, щоб бути одним із творцем міжнародної системи безпеки нового рівня", - підсумував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...