Китайська компанія анонсувала безконтактну зарядку, яка здатна заряджати мобільні пристрої в радіусі кількох метрів

Коли пристрій з'явиться на ринку, поки неясно. Представник компанії повідомив, що в 2021 році жодна з новинок компанії не підтримуватиме нову технологію.

Китайська компанія Xiaomi анонсувала пристрій Mi Air Charge, яке може безконтактно заряджати мобільні пристрої в радіусі кількох метрів, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Безконтактна зарядка має форму коробки. У неї вбудовані п'ять фазових антен, які визначають наявність пристрою в радіусі її дії, а також 144 антени, що передають міліметрові хвилі.
Сумісні телефони будуть оснащуватися блоком з 14 антен, які будуть приймати передані пристроєм хвилі, після чого їх енергія буде перетворюватися в електричну.
Одночасно станція зможе заряджати декілька пристроїв на потужності 5 ват для кожного (приблизно відповідає потужності наявних у звичайній наземній зарядки). При цьому смартфонам не обов'язково потрібно буде знаходитися в зоні прямої видимості від станції.
У Xiaomi підкреслили, що в майбутньому за допомогою Mi Air Charge можна буде заряджати не тільки смартфони, але і інші пристрої - наприклад, годинники і колонки.
Коли пристрій з'явиться на ринку, поки неясно. Представник компанії повідомив, що в 2021 році жодна з новинок компанії не підтримуватиме нову технологію.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...