Китайські фахівці назвали продукт, який може захистити зуби від карієсу

Цей продукт може бути відмінною профілактикою захворювань ясен і карієсу, запевняють фахівці.

Вчені з Китаю визначили, що різні соління запобігають появі карієсу і нальоту на зубах, повідомляють Патріоти України. Зокрема, вони настійно рекомендують вживати мариновані огірки та інші соління. Ферментовані продукти містять велику кількість корисних бактерій, що захищають зуби від ушкоджень.

Фахівці пояснили, що основні проблеми з зубами з'являються через наліт, який залишається після вживання їжі або через неправильну гігієну рота. У підсумку в роті утворюється сприятливе середовище для розмноження небезпечних мікроорганізмів. Якщо людина погано стежить за гігієною рота, але при цьому вживає багато солодких продуктів, вона знаходиться в групі ризику. Однак в маринованих огірках містяться унікальні пробіотики, які борються з карієсом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...