Китайці вкрали секретні технології новітніх винищувачів США F-22 та F-35, - ЗМІ

Китай активно намагається отримати секретні дані про найновіші та найсучасніші платформи збройних сил США. Після крадіжки даних про авіацію, вони почали вербувати пілотів, попереджає розвідка Five Eyesпередають Патріоти України.

Китайські хакери допомогли Пекіну отримати засекречені технічні характеристики літаків п’ятого покоління F-22 Raptor та F-35 Lightning II компанії Lockheed Martin. Тепер Пекін прагне отримати доступ до навчання пілотів.

Народно-визвольна армія Китаю (НВАК) використовує підставні компанії для залучення колишніх західних військових. На думку військових експертів, проблема становить значний ризик для безпеки, оскільки розкриває відомості про західну тактику та техніку повітряного бою.

F-22

Партнери з розвідки під загальною назвою Five Eyes (США, Великобританія, Канада, Австралія та Нова Зеландія) випустили спільний бюлетень, в якому попереджають про =загрозу та рекомендують бути пильними щодо таких спроб вербування, які можуть мати юридичні наслідки для тих, хто e них бере участь. В бюлетені зазначено, що НВАК продовжує шукати нинішніх і колишніх військових з країн НАТО та інших західних країн з метою зміцнення свого потенціалу.

F-35

НВАК створила приватні компанії не лише у Китаї, але і в Південній Африці для наймання колишніх пілотів-винищувачів із Заходу. Вони хочуть отримати навички та досвід цих людей, щоби зробити свої військові операції більш ефективними, одночасно вивчаючи західну тактику, техніку і процедури повітряного бою. Знання, отримані НВАК від західних військових, загрожують безпеці самих завербованих, їхніх колег, а також безпеці США і їхніх союзників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міст Путіна у небезпеці: Поблизу Керчі після повітряних ударів розпочалась потужна пожежа (відео)

понеділок, 1 липень 2024, 1:00

Увечері в неділю, 30 червня, в окупованому Криму під час повітряної тривоги чули вибухи. У Щолкіному (північне узбережжя Керченського півострову), ймовірно, був приліт. Про це повідомляє Telegram-канал Крымский ветер. . За даними Telegram-канала, вибу...

ЗСУ рекомендують мешканцям окупованої Бєлгородщини позначати для безпеки від нальотів свої будинки написом «БНР». Вже є послідовники

понеділок, 1 липень 2024, 0:05

ЗСУ просять бєлгородців вивішувати написи «БНР» на будинках. Це необхідно для безпеки цивільних осіб, такі будинки не будуть атакувати дрони. Як пише білгородський канал «Попіл», у Грайворонському міськокрузі ЗСУ розкидають із дронів пропагандистські л...