Китаю потрібне кероване міноборони в РФ, Бєлоусов допомагає КНР, - російський правозахисник

Новий міністр оборони країни-агресора РФ Андрій Бєлоусов перед призначенням пройшов "пекінські оглядини". Про це в інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман сказав російський правозахисник, засновник проєкту Gulagu.net Володимир Осєчкін, передають Патріоти України.

"До призначення в міноборони Андрій Бєлоусов також (це прямий має стосунок до Китаю) очолював із російської сторони комісію, колегію із взаємодії, з інвестиційної співпраці. Тобто він регулярно зустрічався з китайцями, з інвесторами, із державними фінансистами... І звісно ж, він пройшов ось ці ось "пекінські оглядини" пекінського обкому. Тобто його погодили і його вважають договороспроможною, керованою, адекватною людиною, – наголосив Осєчкін. – Китаю потрібне кероване керівництво міноборони, щоб Пекін вчасно міг за руку зупинити оскаженілого [нелегітимного президента РФ Володимира] Путіна".

Бацман уточнила, чи вважає Осєчкін, що Бєлоусов – агент Китаю. "Він [на новій посаді], радше, допомагає Китаю. [...] Коли РФ товаришувала з ЄС, "натискали кнопки" перезавантаження зі США, відбувалася активна торгівля й у Росії була досить велика кількість покупців на їхні природні ресурси... А зараз єдиним великим покупцем на сировину залишився Китай. […] Китаю була вигідна ситуація, у якій сьогодні опинився Путін, опинилася Росія. А Росія економічно стоїть на колінах. Її повільно, але очевидно душить західний удав – санкції", – зазначив правозахисник.

За словами Осечкіна, ринків для продажу сировини у РФ практично немає і "вони скорочуються з кожним днем". "Водночас залишається Китай", – резюмував він.

Джерело: Гордон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...