
Часто посмажити смачну рибу не вдається. Вона горить або розповзається по поверхні, жорстка. Уся справа не в самому продукті, а у технології приготування. Варто скористатися декількома цінними порадами, аби не довелось викидати продукт, пропонують Патріоти України.
Жінка радить не додавати перед смаженням олію на сковорідку. Краще просто змастити саму рибу, щоб олія рівномірно покрила продукт. Так страва точно не пригорить, буде цілісною, хрусткою ззовні та ніжною всередині.

Також є риба, яку можна обсмажити взагалі без олії. Ідеєю поділилась pohydayka_ на своїй сторінці в Instagram.
Смажений дієтичний хек
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Відомий телеведучий Олексій Суханов заявив, що Росію треба закрити, засипати хлоркою і накрити плівкою на 50 років, після чого перетворити її на «величезний національний парк для тварин». Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на інтерв'ю Ол...
Донецька область залишиться епіцентром боїв цієї зими, оскільки російські війська мають черговий "дедлайн" — повністю захопити регіон до кінця лютого. Наразі найбільша загроза склалася навколо міста Покровськ, де вже ведуться бої у міській забудові. Пр...