Часто посмажити смачну рибу не вдається. Вона горить або розповзається по поверхні, жорстка. Уся справа не в самому продукті, а у технології приготування. Варто скористатися декількома цінними порадами, аби не довелось викидати продукт, пропонують Патріоти України.
Жінка радить не додавати перед смаженням олію на сковорідку. Краще просто змастити саму рибу, щоб олія рівномірно покрила продукт. Так страва точно не пригорить, буде цілісною, хрусткою ззовні та ніжною всередині.
Також є риба, яку можна обсмажити взагалі без олії. Ідеєю поділилась pohydayka_ на своїй сторінці в Instagram.
Смажений дієтичний хек
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Дрони в ніч на 31 січня знову атакували кілька регіонів Росії. У Волгоградській області внаслідок атаки виникла пожежа на нафтопереробному заводі. Про це повідомляють російські Telegram-канали, передають Патріоти України. . За словами росіян, звуки ви...
Російська влада наразі робить все можливе, щоб "зачарувати" нового президента США Дональда Трампа для того, щоб "видавити" Україну з переговорних процесів щодо закінчення війни. Про це в ефірі "РБК-Україна" заявив аналітик Центру масштабування технолог...