Часто посмажити смачну рибу не вдається. Вона горить або розповзається по поверхні, жорстка. Уся справа не в самому продукті, а у технології приготування. Варто скористатися декількома цінними порадами, аби не довелось викидати продукт, пропонують Патріоти України.
Жінка радить не додавати перед смаженням олію на сковорідку. Краще просто змастити саму рибу, щоб олія рівномірно покрила продукт. Так страва точно не пригорить, буде цілісною, хрусткою ззовні та ніжною всередині.
Також є риба, яку можна обсмажити взагалі без олії. Ідеєю поділилась pohydayka_ на своїй сторінці в Instagram.
Смажений дієтичний хек
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
"Зневіра – ще гірше лихо, ніж марні сподівання. Багатьом не подобається, коли я пишу про російські воєнні невдачі, про економічну кризу в Росії, про поступовий занепад усіх імперських "скрєп", - пише у своєму блозі Валерій Пекар, передають Патріоти Укр...
У Центрі протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України спростували інформацію, поширену російськими пропагандистськими ресурсами щодо переговорів у Стамбулі, що відбулися 16 травня. Про це йдеться у повідомленні у Telegram, пе...