Часто посмажити смачну рибу не вдається. Вона горить або розповзається по поверхні, жорстка. Уся справа не в самому продукті, а у технології приготування. Варто скористатися декількома цінними порадами, аби не довелось викидати продукт, пропонують Патріоти України.
Жінка радить не додавати перед смаженням олію на сковорідку. Краще просто змастити саму рибу, щоб олія рівномірно покрила продукт. Так страва точно не пригорить, буде цілісною, хрусткою ззовні та ніжною всередині.
Також є риба, яку можна обсмажити взагалі без олії. Ідеєю поділилась pohydayka_ на своїй сторінці в Instagram.
Смажений дієтичний хек
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
"Якісь аноніми розказали Reuters, що: «Реальний «удар у відповідь» від Росії за операцію СБУ «Павутина» ще попереду, попри те, що у Москві назвали такою відповіддю масштабну повітряну атаку у ніч на п’ятницю». На жаль, щось таке уже тиждень тягають тел...
Війська країни-агресора Росії захопили село Новоолександрівка у Покровській міській громаді Донецької області. Про це повідомляє проєкт DeepState у понеділок, 9 червня, передають Патріоти України. Також окупанти просунулися біля Новосергіївки, Котлярів...