Часто посмажити смачну рибу не вдається. Вона горить або розповзається по поверхні, жорстка. Уся справа не в самому продукті, а у технології приготування. Варто скористатися декількома цінними порадами, аби не довелось викидати продукт, пропонують Патріоти України.
Жінка радить не додавати перед смаженням олію на сковорідку. Краще просто змастити саму рибу, щоб олія рівномірно покрила продукт. Так страва точно не пригорить, буде цілісною, хрусткою ззовні та ніжною всередині.
Також є риба, яку можна обсмажити взагалі без олії. Ідеєю поділилась pohydayka_ на своїй сторінці в Instagram.
Смажений дієтичний хек
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
По нафтобазі в окупованому Луганську завдали ударів американськими ракетами ATACMS, також зачепило місце дислокації спецполку "поліції" "ЛНР". Про це пише російський Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. За їхніми даними, тієї ночі українсь...
Москва запускає салюти, тоді як тимчасово окупований Маріуполь горить, містом мчать машини швидкої допомоги, інформують Патріоти України. Про вечірню паніку повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, опублікувавши такий коментар: "Маріуполь. Сал...