Часто посмажити смачну рибу не вдається. Вона горить або розповзається по поверхні, жорстка. Уся справа не в самому продукті, а у технології приготування. Варто скористатися декількома цінними порадами, аби не довелось викидати продукт, пропонують Патріоти України.
Жінка радить не додавати перед смаженням олію на сковорідку. Краще просто змастити саму рибу, щоб олія рівномірно покрила продукт. Так страва точно не пригорить, буде цілісною, хрусткою ззовні та ніжною всередині.
Також є риба, яку можна обсмажити взагалі без олії. Ідеєю поділилась pohydayka_ на своїй сторінці в Instagram.
Смажений дієтичний хек
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Поки вся увага зосереджена на війні в Україні, деякі європейські країни дедалі більше непокояться щодо дій російської армії вздовж інших ділянок свого кордону з Європою. Як пише The Wall Street Journal, біля кордону з Фінляндією, в російському місті Пе...
"Генерал Валерій Герасимов вперше публічно дякує Північній Кореї за допомогу військовими у війні з Україною. Він заявив, що корейські військові "надали значну допомогу в розгромі угруповання збройних сил України, що вклинилося [на Курщину]", - пише пол...