
Часто посмажити смачну рибу не вдається. Вона горить або розповзається по поверхні, жорстка. Уся справа не в самому продукті, а у технології приготування. Варто скористатися декількома цінними порадами, аби не довелось викидати продукт, пропонують Патріоти України.
Жінка радить не додавати перед смаженням олію на сковорідку. Краще просто змастити саму рибу, щоб олія рівномірно покрила продукт. Так страва точно не пригорить, буде цілісною, хрусткою ззовні та ніжною всередині.

Також є риба, яку можна обсмажити взагалі без олії. Ідеєю поділилась pohydayka_ на своїй сторінці в Instagram.
Смажений дієтичний хек
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Досі про існування цієї зброї було відомо лише зі звітів та коротких згадок посадовців. Натомість тепер українці можуть побачити таємничий дрон-ракету «Барс» на власні очі. Унікальний експонат з’явився у Музеї російсько-української війни, який створено...
"Зрештою, домучили: після кількох тижнів напружених перемовин, торгів і погроз Євросоюз визначив механізм допомоги Україні на найближчі два роки. Кошти надасть сам ЄС - після масштабної атаки Трампа проти розморозки російських активів на користь Україн...