Часто посмажити смачну рибу не вдається. Вона горить або розповзається по поверхні, жорстка. Уся справа не в самому продукті, а у технології приготування. Варто скористатися декількома цінними порадами, аби не довелось викидати продукт, пропонують Патріоти України.
Жінка радить не додавати перед смаженням олію на сковорідку. Краще просто змастити саму рибу, щоб олія рівномірно покрила продукт. Так страва точно не пригорить, буде цілісною, хрусткою ззовні та ніжною всередині.
Також є риба, яку можна обсмажити взагалі без олії. Ідеєю поділилась pohydayka_ на своїй сторінці в Instagram.
Смажений дієтичний хек
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Онука української співачки Софії Ротару, 23-річна модель і блогерка Софія Євдокименко 22 серпня в Instagram повідомила, що готується до весілля, передають Патріоти України. "У ці вихідні ми святкуватимемо любов", – написала вона і додала наприкінці тек...
Моніторинговий канал Tracking у Telegram повідомляє, що переліт бортів стратегічної авіації Збройних сил РФ було зафіксовано в ніч на 23 серпня. Зазначається, що з авіабази "Українка" в Амурській області на Далекому Сході РФ до авіабази "Енгельс-2" в С...