Якщо ви обожнюєте смажені пиріжки з картоплею, або печені в духовці солодкі смаколики з джемом - цей рецепт тіста саме для вас! Вироби з цього дріжджового тіста ви можете, як пекти так і смажити. Тісто при випіканні виходить пухким, передають Патріоти України.
1. Заздалегідь витягніть масло з холодильника, щоб воно зм'якло. Борошно просійте через дрібне сито, щоб не було грудочок.
2. Розведіть свіжі дріжджі у теплому молоці. За допомогою міксера збийте в глибокій посудині яйця, та цукор з сіллю, до повного розчинення сухих інгредієнтів. Влийте молоко з дріжджами та ще раз ретельно перемішайте. Додайте до маси вершкове масло та ретельно розмішайте силіконовою лопаткою. В просіяне борошно влийте яєчно-молочну масу з маслом та вимішуйте тісто руками до однорідності.
3. Змастіть миску та тісто соняшниковою олією та залиште тісто “відпочивати” в холодильнику на годину. Обов’язково накрийте тісто для пиріжків харчовою плівкою. З готового тіста сформуйте кульки на пиріжки або пироги. Смачного!
В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...
"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...