
Якщо ви обожнюєте смажені пиріжки з картоплею, або печені в духовці солодкі смаколики з джемом - цей рецепт тіста саме для вас! Вироби з цього дріжджового тіста ви можете, як пекти так і смажити. Тісто при випіканні виходить пухким, передають Патріоти України.
1. Заздалегідь витягніть масло з холодильника, щоб воно зм'якло. Борошно просійте через дрібне сито, щоб не було грудочок.
2. Розведіть свіжі дріжджі у теплому молоці. За допомогою міксера збийте в глибокій посудині яйця, та цукор з сіллю, до повного розчинення сухих інгредієнтів. Влийте молоко з дріжджами та ще раз ретельно перемішайте. Додайте до маси вершкове масло та ретельно розмішайте силіконовою лопаткою. В просіяне борошно влийте яєчно-молочну масу з маслом та вимішуйте тісто руками до однорідності.
3. Змастіть миску та тісто соняшниковою олією та залиште тісто “відпочивати” в холодильнику на годину. Обов’язково накрийте тісто для пиріжків харчовою плівкою. З готового тіста сформуйте кульки на пиріжки або пироги. Смачного!
"Є ідея невеличкого, але потрібного кроку. Отже, за три-чотири дні ми побачимо нову статистику втечі з армії. Генпрокуратура зазвичай до сьомого числа кожного місяця публікує цифри реєстрації злочинів за попередній місяць, у тому числі дезертирства й с...
Коли ми вже були готові до серйозних випробувань та випуску балістичної ракети, ворог завдав комбінований удар по всій низці підприємств, які були залучені у процес виробництва української балістики. Про це розповів експерт з авіації, провідний наукови...