Якщо ви обожнюєте смажені пиріжки з картоплею, або печені в духовці солодкі смаколики з джемом - цей рецепт тіста саме для вас! Вироби з цього дріжджового тіста ви можете, як пекти так і смажити. Тісто при випіканні виходить пухким, передають Патріоти України.
1. Заздалегідь витягніть масло з холодильника, щоб воно зм'якло. Борошно просійте через дрібне сито, щоб не було грудочок.
2. Розведіть свіжі дріжджі у теплому молоці. За допомогою міксера збийте в глибокій посудині яйця, та цукор з сіллю, до повного розчинення сухих інгредієнтів. Влийте молоко з дріжджами та ще раз ретельно перемішайте. Додайте до маси вершкове масло та ретельно розмішайте силіконовою лопаткою. В просіяне борошно влийте яєчно-молочну масу з маслом та вимішуйте тісто руками до однорідності.
3. Змастіть миску та тісто соняшниковою олією та залиште тісто “відпочивати” в холодильнику на годину. Обов’язково накрийте тісто для пиріжків харчовою плівкою. З готового тіста сформуйте кульки на пиріжки або пироги. Смачного!
"Чиновники з Міноборони вкотре сіли в калюжу: авансують підприємствам десятки мільярдів гривень, однак на фронт у заявлені терміни доходить менше половини мін. Однак і з ними серйозні проблеми. Що відбувається? "Нам не страшні московські воші, нам стра...
"Вчора був той самий день – День гідності та свободи. Трохи не пропустила. День "майданутых", по-простому", - пише харківська журналістка Анна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Не віриться, що вже ...