Ламають кістки та зрізають шкіру: Парамедикиня Пташка розповіла про знущання російських окупантів з українських полонених

Парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук з позивним Пташка поділилася спогадами про російський полон та розповіла, як він на неї вплинув - 20 травня виповнилося два роки відтоді, як завершилася героїчна оборона Маріуполя, передають Патріоти України.

"Два роки минуло від найстрашнішого наказу, якого я боялась більше, ніж назавжди залишиться під бетонними плитами. Два роки, як мої хлопці й дівчата в полоні. Ви не уявляєте, що таке полон. Чому ви так активно не постите "наших у військовій формі бʼють щодня?" їм ламають кістки й зрізають шкіру, їх бʼють током, ґвалтують, морять голодом та спрагою, морально знищують та принижують", - написала вона у Facebook.

Вона додає, що полонені - найбільший важіль впливу на Україну та окупанти про це знають й не віддають їх. "Ми виходили у почесний полон, під гарантії безглуздих та недієвих організацій червоного хреста, які мовчки віддалено спостерігають вже два роки, як хлопців забивають до смерті, як вони горять живцем в підірваній Оленівці, як щодня їх напівживими кидають в холодні бетонні коробки за ґратами", - каже "Пташка".

Молода жінка з болем згадує час, який їй довелося провести у полоні. Вона запевняє, що для неї краще було б гідно загинути, ніж терпіти пекельні муки, зокрема психологічні. "Навіть перші місяці, які були легшими для нас, не зважаючи на голод та мої персональні приниження та знущання я залюбки обміняла б на достойну смерть. Наслідки для мене стали непоправними. Хоч як там всі говорять про мою незламність та стійкість. Я мертва всередині", - констатує жінка.

При цьому вона у полоні була 4 місяці та один день, а інші захисники все ще у пеклі, яке створили для них росіяни. У полоні українців мордують садисти, про що всі повинні знати та розуміти, що це за жах навіть один день ворожого полону.

"Ви повинні памʼятати та боротись! А влада повинна докладати всіх зусиль, щоб повертати кожного і кожну. І всіх зусиль, щоб забезпечити пожиттєву допомогу полоненим. Вони потрапили в полон захищаючи державу та українців. Тепер держава та українці повинні захистити їх. Ми воюємо з виродками. Вони не достойні жалості чи співчуття. Я знаю, про що я говорю", - наголошує Поліщук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...