Лана Зеркаль озвучила свою версію звільнення Кудрицького з посади глави Укренерго

Причина звільнення глави Укренерго Володимира Кудрицького — це бажання встановити тотальний контроль за грошовими потоками в усій енергетичній сфері України. Таку думку в своїй колонці висловила надзвичайна і повноважна посол Лана Зеркаль, передають Патріоти України.

«Причина звільнення очільника Укренерго Володимира Кудрицького насправді зрозуміла і чітка ще з 2021 року. Це бажання встановити тотальний контроль за всією енергетичною сферою. Точніше, над грошовими потоками в цій сфері.

Усе, що відбувалося останні три роки, увесь тиск, про який написали незалежні представники Наглядової ради, усе це зайвий раз доводить: методи і способи управління часів Януковича, школа Льовочкіна та інших «героїв» активно використовуються командою чинних «ефективних» менеджерів», — зазначила Зеркаль.

«Я пройшла період здивування ще під час історії зі зламом корпоративного управління в Нафтогазі, а потім неодноразово допомагала відбивати атаки на Укренерго разом із Володимиром Кудрицьким та його командою. Атаки дійсно тривають ще з 2021 року, коли за приєднання української мережі до ENTSO-E ще потрібно було боротися. Завдання, над яким команда Укренерго працювала на всіх рівнях, і я вдячна за можливість долучитися на дипломатичному», — наголосила посол.

Вона також зазначила: «Що тепер? У нас немає іншого шансу, ніж боротися. Із системою, радянщиною, бажанням усе контролювати. Укренерго було останнім форпостом незалежного управління серед державних підприємств сектору. Консолідацію енергетичної сфери України завершено. Але не можна втрачати віру. Війна обмежила наші свободи, але це не означає, що ми маємо терпіти непрофесіоналізм, відверту брехню та залякування вигаданими кримінальними справами».

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лана Зеркаль озвучила свою версію звільнення Кудрицького з посади глави Укренерго

четвер, 5 вересень 2024, 14:51

Причина звільнення глави Укренерго Володимира Кудрицького — це бажання встановити тотальний контроль за грошовими потоками в усій енергетичній сфері України. Таку думку в своїй колонці висловила надзвичайна і повноважна посол Лана Зеркаль, передають Па...

Те, що в Покровську вже починають готуватися до вуличних боїв, - це дуже поганий знак, - Михайло Жирохов

четвер, 5 вересень 2024, 14:14

Військовий експерт Михайло Жирохов в ефірі Radio NV розповів про ситуацію на покровському напрямку, передають Патріоти України. «Те, що вже починають готуватися до вуличних боїв, — це дуже поганий знак. Це означає, що командування розглядає такий варіа...