"Лапті вирішили "відморожувати вуха на зло": Росіяни на знак протесту проти Заходу почали... викидати брендові речі (фото)

"Лапті продовжують "відморожувати вуха на зло": почалось з руху гламурних ідіоток, що на камеру патрали свої сумочки від "Шанель", а тепер це стало масовою модою. Красноярськ. Спеціальні баки (тобто, місцева влада в долі) з червоною наклейкою "Западньій мусор" активно наповнюються брендованими пакетами компаній, що пішли з росії. "Lego", "Іkеа", "Mango", "Reebok", "Kevin Klein", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Логічно, чого...)) Якщо брендові речі стали дефіцитом - то треба викинути ті, що маєш! Хоча насправді мали би організовано спалити у величезному вогнищі посеред міста: пафосна музика, загони з пов'язками "Z" шикуються на площі, тоді кожен несе коробки і пакети та вкидає у вогонь... Епічно ж! І чого не допетрали? Чи вони ідею приберегли до "22іюня"?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...