Наліт БПЛА: У військовому аеропорту російського Пскова пролунали потужні вибухи. Пошкоджено літаки військово-транспортної авіації (відео)

Чотири літаки Іл-76 пошкоджені в Пскові після атаки безпілотників на військовому аеродромі

Російським загарбникам слід затямити, що неспокійні ночі будуть для них нормою, поки вони не завершать війну. Так, близько півночі пролунали потужні вибухи у районі аеропорту Пскова, інформують Патріоти України.

Як пишуть місцеві пабліки та ЗМІ, про вибухи повідомили самі мешканці Пскова. Вони бідкалися, що зі сторони аеропорту чули звуки, які нагадують автоматні постріли.

Спочатку не було припущень, що ж сталося у Пскові. Пізніше почали писати, що попередньо територію аеропорту атакували безпілотники.

Зауважимо, що після інформації про буцімто атаку дронів, спалахнула пожежа. На відео, які викладають самі росіяни у мережу, можна побачити не лише потужне полум'я та багряне небо навколо. Ще й чітко видно та чути вибухи. Не виключаємо, що це може бути детонація.

У мережу також виклали відео з моментом спроби збити так звані безпілотники. Росіяни продовжують вправлятися в інформуванні українців швидше, ніж їхня влада. Остання, до слова, не поспішає розповідати, що ж сталося. Тож, інформація про атаку дронів – лиш припущення самих місцевих ЗМІ і пабліків. Не більше.

Трохи пізніше з'явились важливі подробиці

Чотири літаки Іл-76 пошкоджені в Пскові після атаки безпілотників на військовому аеродромі, повідомляє ТАСС з посиланням на екстрені служби. За попередніми даними, в атаці на псковський аеропорт брало участь понад 10 безпілотників. Атака розпочалася о 23:40 за місцевим часом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...