Ласували на Мальдівах омарами з просеко: Депутати міськради Дніпра потрапили в гучний скандал

Депутати міської ради Дніпра з партії "Пропозиція", яку в місті очолює мер Борис Філатов, потрапили в гучний скандал, поїхавши разом з дружинами та подругами відпочивати на елітний курорт Vakkaru Maldives на Мальдівах замість участі в міжнародній конференції з питань відбудови міста. Відео на підтвердження цього опублікував Телеграм-канал "Инсайдер UA", передають Патріоти України.

Як можна побачити на відео, під час відпочинку депутати ласували омарами з просеко, а в перервах між трапезою вони танцювали та співали патріотичні пісні. Зокрема, на відео можна побачити голову фракції Філатова у міськраді Сергія Пустовія, який опікується земельними витанням. Компанію йому склали його дружина Ірина те ще кілька депутатів разом з їхніми супутницями.

Під час відпочинку дніпровські депутати та їхні подруги зовсім не соромилися демонструвати розкішний спосіб життя. Зокрема, депутат від "Пропозиції" Євген Кривошеєв, який також відповідає у Філатова за землю та будівництво, приїхав на Мальдіви з дружиною Ольгою, яка вбралася у коштовності на суму понад €50 000 (кольє Van Cleef – €12 900, браслети – €6600 та €4950, Cartie за €14 400, сережки за €4450).

Саме відео на телефон зняв ще один депутат Дніпровської міськради Каміль Примаков з "Євросолідарності, на руці якого можна побачити годинник Rolex Skydweller за $25 000. Його дружина Оксана вдягнена у браслети Сartier Love, Petit Modele, Pave, загальна вартість яких склала понад €150 000.

Водночас автори розслідування зазначають, що дозвіл на таке "відрядження" депутатам підписував особисто мер Дніпра Борис Філатов – нібито для участі у міжнародній конференції з відбудови міста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...