"Лавра. Рештки "ісконно праваславних": бабки бродять дахами і завивають якісь пісні", - Голобуцький (відео)

"Лавра. Рештки "ісконно праваславних": бабки бродять дахами і завивають якісь пісні... Ну і нехай хтось спробує довести, що РПЦ - не агресивна секта, а скалічені нею парафіяни не потребують банальної медичної допомоги", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це однозначно не про релігію і тим більше не про "свободу віросповідання" - це і раніше було суто про політику, а тепер ще й елементарно про психіатрію".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...

Прийшли за цукерками на кладовище: Російські підлітки розгромили могили загиблих в Україні окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:19

У російському Кузбасі (Сибір) троє підлітків розгромили надгробні портрети загиблих в Україні окупантів. Через це на школярів порушили кримінальну справу. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на ГУ МВС у Кемеровській області, передають Патріо...