Лего-блоки і труни з кремовими пончиками піднімають настрій на похоронах у Новій Зеландії

Ціни на його вироби смішними вже не здаються, в залежності від складності конструкції такої труни коштуватиме тисячі доларів. Підприємець каже, що його труна представлятиме прозору коробку, в якій він буде лежати в одних леопардових стрінгах.

У Новій Зеландії підприємець Росс Хол вирішив переглянути підхід до традиційних похоронів і представив цілу лінійку різнобарвних і незвичайних трун. Про це пише CNA, передають Патріоти України.

У його колекції є труни у вигляді парусника, пожежної машини, конструктора Лего і інші не менш вражаючі моделі.

За його словами, ідея вперше прийшла йому в голову 15 років тому, коли він складав заповіт і розмірковував про смерть. В кінцевому підсумку він прийшов до думки, що його похорон не будуть як у всіх.

Його інша компанія займається фарбувальними роботами, а тому він вирішив поєднати два види діяльності. Спочатку ідея Холла викликала лише скепсис, однак потім йому вдалося розкрутитися.

Хол сказав, що тон похорону помітно змінився за останні роки.

"Люди тепер думають, що це свято життя, а не траур про смерть", - сказав він.

Що стосується його власного похорону, то Холл каже, що його труна представлятиме прозору коробку, в якій він буде лежати в одних леопардових стрінгах.

"Діти кажуть, що не підуть", - пожартував він.

Ціни на його вироби смішними вже не здаються, в залежності від складності конструкції такої труни коштуватиме от 3000 до 7500 австралійських доларів (65 - 162,5 млн грн).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...