Лейтенант Нацгвардії розповів, куди в разі відведення сил від Бахмута відійдуть українські війська

В разі відведення від Бахмута українських військ вони займатимуть оборону у заздалегідь підготованих, вигідних місцях, щоб ефективно знищувати ворога. Про це в інтерв’ю розповів заступник командира батальйону "Свобода", лейтенант Нацгвардії України Володимир Назаренко, передають Патріоти України.

Так, він відповів на запитання про те, куди відходити з Бахмута, якщо Генштаб таки ухвалить відповідне рішення, щоб не поставити під загрозу Краматорськ та Слов'янськ.

"По-перше, ніхто не збирається здавати місто. Війна динамічна. Справді, потрібно розуміти, що пріоритет – це збереження життя кожного українського солдата, завдавання максимальних втрат ворогу, знищення боєздатності ворога", – зауважив Назаренко.

"В самому місті досить сильна ешелонована оборона. Так само є ешелонована оборона навколо Костянтинівки, Часового Яру та інших населених пунктів. Тому, в принципі, оборона буде займатися там, де вона можлива, де вона підготована, де зручно, де вигідно тримати оборону в плані того, щоб ефективно знищувати ворога", – розповів лейтенант НГУ.

Він наголосив, що головне завдання українських військ – завдати ворогу таких втрат, аби він не зміг відновити сили. Тоді буде початок руйнування російської армії.

"В умовах того, що ми воюємо з дуже небезпечним величезним супротивником, якого не можна недооцінювати, наша задача – знищувати ворога в такій кратності, щоб він не міг відновити свої сили. Тобто це є кратність 1 до 6, 1до 7, 1 до 10. Тоді починається руйнування армії, як відбулося руйнування цієї приватної компанії ("Вагнер" – ред.)", – пояснив заступник командира батальйону "Свобода".

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...