Leopard 1 проти російських танків Т-90: Злий Одесит шокував заявою щодо особливостей техніки

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит) пояснив, чому виступає проти того, щоб Україні передавали танки Leopard 1A5, передають Патріоти України.

"Якби я був комроти або полку, то в житті не посадив би своїх вояк у ці танки, знаючи, що їм дуелитися з Т-72Б3, Т-80БВМ чи Т-90М "Прорив", - написав він у своєму Телеграм-каналі.

Німеччина намагається компенсувати свою пасивність наданням того, що Україні не потрібно, зазначив Коваленко. "Для тих же розумників, які мені зараз почнуть парити, типу ці танки передадуть ТРО або закопають як артилерію, тим більше хотілося б плюнути в морду, - різко зазначив експерт. - Поки російська армія не перейшла тотально на Т-62, Т-55 або Т-34, розмова про Leopard 1 недоречна. Але комусь просто плювати, адже, знову повторюся, не їм же бути членом екіпажу цього танка".

Leopard 1 - Німеччина продасть Україні 88 старих танків

Нагадаємо, за даними Süddeutsche Zeitung, уряд Німеччина схвалила поставку Києву 88 своїх старих танків Leopard 1. Зазначалося, що Берлін схвалив плани німецького виробника зброї Rheinmetall продати Києву старі танки після їх ремонту на загальну суму понад 100 мільйонів євро,

Проблемою є те, що Leopard 1 більше не виробляються, а снаряди для них мають не такий калібр, як для новіших Leopard 2, поставок яких очікує Україна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...