Леся Нікітюк сховала під весільним платтям гарячого хлопця: Хто цей везунчик? (відео)

Відео як з-під весільного плаття Никитюк з'являється молода людина східної зовнішності.

фото instagram / lesia_nikituk/

Популярна телеведуча Леся Нікітюк прийшла до тями після дня народження свого колеги і боса Сергія Притули і знову почала розміщувати в своєму Instagram забавний контент, передають Патріоти України.

Леся Іванівна опублікувала відео, в якому зібрала кілька своїх луків для зйомок шоу «Хто зверху?»

Спочатку на дівчині красується червоний костюм з брюками-шароварами та прозорою блузкою, який змінюється міні- «травичкою» ніжного м'ятного кольору, потім блискучим луком з прозорими штанами й іншими нарядами.

При цьому Леді Ле дефілює по коридору студії «Нового каналу», виконуючи різноманітні рухи.

Але найбільший сюрприз припасли на закінчення кліпу — з-під весільного плаття Никитюк з'являється молода людина східної зовнішності.


«This is my look of the Хто зверху. Дивитися до кінця! Жесть! Першого, хто відгадає, як звати хлопця на відео — відлайкаю», — пообіцяла знаменитість.

Звичайно, не зовсім зрозуміло, навіщо знадобилося ховати колоритного красеня під спідницю, але, можливо, телеведуча придумає такого кроку раціональне пояснення. Поки ж передплатники Лесі кинулися навперебій пропонувати свої варіанти імен щасливчика, якому вдалося «розглянути поблизу» нижню білизну зірки. Багатьом відео з яскравою Лесею дуже сподобалося.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...