"Лежали в сусідніх палатах": Російський актор розповів, як лікували Аллу Пугачову

Російський актор Сергій Проханов, який зіграв у фільмі "Вусатий нянь", видав секрет Алли Пугачової. Сама співачка рідко ділиться інформацією про життя і здоров'я, проте не приховує, що у неї певні проблеми з серцем, передають Патріоти України.

Актор говорив про своє здоров'я і проговорився про те, що колись лежав у лікарні, де робили операцію Пугачовій. Лише у РФ, у одного російського кардіолога Лео Бокерії, співачці встановлювалися вісім стентів.

"Мені пощастило, що я робив разом з Пугачовою Аллою Борисівною, ми лежали в сусідніх палатах. Ми у Бокерії стенти ставили. У неї вісім стентів, у мене два", - розповів Проханов в ефірі російського шоу "Секрет на мільйон".

Скільки саме було операцій у Пугачової - актор не розповів. Однак відомо, що співачка лікувалася не тільки в РФ. Багато років Примадонна спостерігається в Ізраїлі, там за станом її серця стежать найкращі кардіологи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...