"Ліберали", "головорізи" і "нормальні": Російський опозиціонер припустив, хто може прийти до влади в РФ після Путіна

Влада в Росії не зміниться шляхом голосування, альтернативою Путіну можуть бути тільки люди, що володіють силою. Таку думку висловив ексдепутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, передають Патріоти України.

"Немає в Росії голосування вже дуже давно, і не буде його до моменту, поки ця влада не зміниться. І після того, як вона зміниться, ще пройде якийсь час, перш ніж голосування це станеться, тому що необхідно вибудувати наново всю політичну систему, наново створити політичні партії, наново запустити політичні процеси. Це кілька років. Ну, згадайте, як це було в Німеччині після Другої світової війни, чотири роки зайняв цей процес перезавантаження політичної системи. І в Росії все буде те саме, тим більше, що країна велика. Тільки сила. І, відповідно, єдині, хто може бути альтернативою — це ті, хто володіють силою", — вважає Пономарьов.

За словами російського опозиціонера, існує три варіанти завершення путінського режиму. Перший сценарій: прихід до влади в РФ "умовних системних лібералів" без зміни політичної системи. Політик вважає, що так звані "ліберали" можуть піти на поступки Україні, але реванш в РФ обов'язково відбудеться. "З цієї гнилі обов’язково виросте новий Путін, який обов’язково повернеться", — сказав Пономарьов.

Другий сценарій: прихід до влади "запеклих головорізів". "Тобто ще більше жорстокості, ще більше крові і ще більше насильства. Цей сценарій буде зовсім кривавим. Щоправда, він дуже швидкоживучим буде, тому що ця система нежиттєздатна. Вона точно не буде підтримана російськими елітами. Тому в цей сценарій я не вірю", — зазначив Пономарьов.

Третій сценарій: "нормальні сили, які визрівають саме в Україні і які спроможні вибудувати демократичне суспільство в Росії". На його думку, каталізатором політичних змін в Росії стане військова поразка у війні з Україною.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...