Ліквідовано десятки кваліфікованих загарбників: У мережі з'явилось фото удару HIMARS по російських інструкторах БПЛА під Іловайськом

У мережі опублікували фото полігону російських загарбників під Іловайськом Донецької області, де вони зазнали серйозних втрат. Знімок наслідків атаки по ньому показав український журналіст Денис Казанський у своєму Telegram-каналі. За його словами, в результаті удару по російських інструкторах безпілотних літальних апаратів, знищено понад 20 окупантів.

"Філігранна робота. Ракети влучили точно в самотню дрібну ціль на голому полі. Ось це і є високоточна зброя, а не ваші ракети, що летять в житлові будинки", - додав Казанський.

фото t.me/kazansky2017

Що відомо про атаку на полігон під Іловайськом:

25 січня в мережі повідомили, що українські війська завдали удару з РСЗВ HIMARS по російських позиціях в районі селища Покровка Донецької області.

Російські ЗМІ писали, що атаку здійснили вдень 24 січня, під ударом опинилася військова частина №78528. Загинули 24 російських загарбника, ще четверо отримали поранення.

Пізніше росіяни визнали удар по полігону. Центр підготовки спеціального призначення "Сталь" повідомив, що в той день там проходив іспит проекту "Судоплатов" для розрахунків fpv-дронів, загинули понад 20 осіб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...