Лісабон визнано кращим містом для туризму у 2024 році: чому?

22 квітня, видання VisaGuide.World поділилася дослідженням щодо найпопулярніших локацій Європи серед туристів у цьому році. Місто, яке зайняло першу сходинку у цьому рейтингу, це Лісабон. І це має власні резони тому, що столиця Португалії вже давно ціниться мандрівниками зі всього світу.

Справа не тільки у теплому кліматі, яскравих краєвидах та величних будівлях, але й у вартості поїздки. Тобто, сім днів незабутнього відпочинку можуть обійтися у середньому 385 євро. Але, не варто забувати й про підвищення туристичного податку, тому треба все порахувати заздалегідь. А, під час поїздки, люди можуть знайти цікаві гральні автомати та отримати вигідний бонус від легального українського закладу.

Особливості відпочинку у португальській столиці

Перше, що привертає увагу, це місцеві варіації екскурсій, які охоплюють багато пам’ятних і гарних місць. Зокрема, деякі гості Лісабона відразу замовляють подорож до Сінтри та Кашкайш. Там можна побачити:

  • Гарні гірські краєвиди, тихий океан та густі ліси, де не було слідів індустрії;
  • Палац Пена, виконаний у стилі мануеліно, з відверто романтичним дизайном;
  • Безкрайній океан з піка Кабо да Рока;
  • Невелике туристичне містечко Кашкайш, де присутньо безліч варіантів дозвілля, від шопінгу до пляжного відпочинку.

Окремої уваги заслужив найвеличніший океанаріум Європи, який розташовано у лісабонському Парку націй. Його основними завданнями є збереження видів та збереження гарної екології у світі. Цікаво, що всі місцеві мешканці існують у великому акваріумі на 5 тис. кубометрів.

Що відомо із дослідження VisaGuide.World

Лісабон очолив рейтинг столиць Європи, які є популярними серед туристів та пропонують оптимальну вартість відпочинку. Зокрема, тиждень у столиці Португалії не буде дорожчим за 400 євро. Через інфляцію та підвищення туристичних зборів, у 2025 році ціни можуть дещо зрости.

Разом з цим, взагалі португальці є дружнім та привітним народом. Також, вони посідають друге місце після голландців щодо володіння англійською мовою. Окремо, тут дуже цікаві звичаї та смачна місцева кухня.

Цікаво, що другою столицею, яку варто відвідати у 2024 році став Амстердам. Минулого року, він був лідером “хіт-параду”, але ціна тижневого відпочинку це змінила. Наразі, іноземцям, які завітали у гості до столиці Нідерландів, потрібно мати приблизно 465 євро на тиждень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Планував зробити репортаж: На Донеччині ліквідували чергового пропагандиста Кремля

неділя, 16 червень 2024, 12:59

Російський пропагандист, кореспондент News.ru Микита Ціцагі загинув у Донецькій області. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України. За словами редакції російського пропагандистського видання, він нібито загинув під час атаки дронів у район...

"Мер приховує корупцію та заважає мобілізації": Росіяни створили фейк про "донос" Синєгубова на Терехова (скріншот)

неділя, 16 червень 2024, 12:44

У російських Telegram-каналах поширюють фейкову інформацію про те, що нібито начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов написав Президенту України Володимиру Зеленському лист, в якому звинувачує харківського міського голову ...