Літак РФ А-50, збитий 15 січня, імовірно, брав участь у параді в Москві 2020 року (фото)

Збитий над Азовським морем літак А-50, ймовірно, брав участь у параді Перемоги на Красній площі у 2020 році. Про це пише телеграм-канал "Агентство. Новости", передають Патріоти України.

Один з російських військових телеграм-каналів опублікував список льотчиків, які, ймовірно, перебували в літаку А-50У, збитому над Азовським морем. Цей список дозволяє припустити, що в ніч на понеділок було знищено літак, який у 2020 році брав участь у параді до 75-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні у Москві.

В оприлюдненому списку льотчиків опинилися командир літака А-50У В'ячеслав Левченко та ще п'ять членів екіпажу. Канал уточнив, що військові вважаються зниклими безвісти, а список — неповний.

У 2020 році іванівські ЗМІ (Саме в Іваново розташований аеродром базування А-50У) писали про участь літака під командуванням Левченка в ювілейному параді Перемоги. Вони повідомляли, що екіпаж А-50У "складається з п'яти членів льотного складу та десяти операторів "другої кабіни".

Прізвище та ім'я командира А-50У, який пролетів над Красною площею, назвав і диктор, який коментував парад.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Королівство кривих дзеркал

п’ятниця, 5 липень 2024, 19:02

Мінсоцполітики (!) пропонуватиме «оптимізувати» (людською мовою – «скоротити») соціальні видатки. Завжди думав, що задача Мінсоцполітики – знаходити шляхи виплат цих видатків. Зокрема, за рахунок зменшення втрат на корупції, неефективному управлінні і ...

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних потягів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...