Літак з Вєркою Сердючкою на борту здійснив екстрену посадку в США

Артист Андрій Данилко, відомий за своїм сценічним образом Вєрки Сердючки, потрапив у надзвичайну ситуацію під час польоту до Нью-Йорку. Разом зі своєю командою зірка вирушив до Сполучених Штатів у концертний тур, де вже встигли розкачати зал під час виступу в Маямі, інформують Патріоти України.

Попереду на артистів чекав великий концерт у Нью-Йорку у найбільшому концертному залі Брукліна - King’s Theatre. Однак виступ Сердючки опинився на межі зриву, адже борт з командою здійснив екстрену посадку в Коннектикуті.

Як повідомляє JetSetter.ua, спершу літак не змогли посадити через велику завантаженість аеропорту, а потім на плани кардинально вплинула негода. Через грім з блискавкою та сильний дощ борт довелося розвернути та посадити в іншому місті.

Данилко разом з колективом прийняли рішення їхати автівкою, аби не зірвати виступ. Але і тут на артистів чекала складна ситуація, адже за правилами аеропорту пасажири не можуть отримати свій багаж під час грози. Тож Данилку довелося чекати, поки негода вгамується.

На щастя, Сердючка все ж встигла провести свій концерт у Нью-Йорку. попри годинну затримку глядачі із захопленням зустріли зірку на сцені.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...