"Літакопад" триває: У росіян "пріказал долга жіть" Су-34 з екіпажем на борту

На Росії продовжується "літакопад". Померли пілоти, на ім'я Женя і Вова. Подробиці про їхню смерть не відомі. Про це повідомляють російські пропагандисти у своїх Telegram-каналах, передають Патріоти України.

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист.

Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навчанні персоналу" та, "боролися з місцевим тероризмом". До повідомлення про російських "африканців" додав фото Л-39. Повітряні сили України ще не надали коментарів стосовно ситуації.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Красноярському краї зійшов із рейок вантажний потяг (фото)

неділя, 19 травень 2024, 13:14

У неділю, 19 травня, у Красноярському краї з рейок зійшов вантажний поїзд. За інформацією росіян, обійшлося без постраждалих. Про це повідомляє російський Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. Зазначається, що інцидент стався о 12:50 за міс...

"Звільнили" Вовчанськ: Окупанти грабують зруйновані будинки місцевих жителів (відео)

неділя, 19 травень 2024, 12:59

Поки російський диктатор та його поплічники розповідають своєму народу про так зване "визволення братського народу", їхні війська масово обкрадають покинуті будинки у Вовчанську. Відеодокази ворожого розбою публікує Телеграм-канал "Розвідка Ноєм", пере...