"Любі жінки, в нас є Зібров, але...": Хакери на честь 8 березня зламали Telegram російського ватного співака (відео)

Команда хакерів зламала Телеграм відомого російського співака Льва Лещенка - тепер "кремлівському солов'ю" доведеться давати пояснення представникам влади про свої проукраїнські погляди, якими він щедро "поділився" після злому у соцмережі. Подарунок було зроблено хакерами "Кібер Спротив" для прекрасних українок на честь 8 березня. Про це повідомляє сама група у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Також хакери виклали відео, в якому чітко видно перелік зіркових контактів Лещенка, частина з яких відкрито виводиться на екран, включаючи всі "паролі та явки" - телефонні номери, назви акаунтів та багато іншого.

Все це супроводжується досить гармонійною пародією на співака, де його голосом виконується пісня з категорично іншим змістом, ніж в оригінальному варіанті.

Хакери не зупинилися на досягнутому і зробили розсилку від імені співака, в якій чітко простежується критика російської влади та проукраїнська позиція.

На завершення свого поста команда "Кібер Спротив" звернулася до українських жінок. "Дорогі жінки, рахат лукуми нашої душі, ми намагаємося вітати вас щодня, а не лише 8 березня. Так, у нас є Зібров, але сьогодні до привітань приєднався і Валер'янович. Тішить, що стара радянська гвардія нишпорить і не боїться рашистського режиму", - написали вони.

Не обійшлося і без порад самому виконавцю: "Валер'янович якщо до Вас прийде гебіст - кажіть, що HTML вірус вкрав сесію у телеграм або внук вам рутнув телефон, а коли піня вас запросить на бал - тоді підсипте йому миш'як як ми і домовлялися".

Не знаємо, чи знайдеться у "кремлівського солов'я" миш'як, але валеріанкою йому в цей день не обійтися точно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...