"Люди будуть перебувати у сум'ятті й паніці, але ЗСУ чекають перемоги": Відома таролог поділилась прогнозом на грудень

Масовані атаки Росії на об'єкти критичної інфраструктури України в грудні не припиняться, але навіть погода сприятиме успішному просуванню ЗСУ на фронті. Такий прогноз зробила таролог і астролог Рубіна Цибульська, зазначивши, що у новому місяці в Україну прийде багато перемог, передають Патріоти України.

Вона назвала грудень вирішальним місяцем, однак, при цьому холод і темрява не відступлять, українцям потрібно бути до цього готовими. "Йде трансформація, обнулення для країни і багатьох територій, але при цьому показує, що початок місяця люди будуть перебувати у сум'ятті, страху, паніці та у невизначеності. Росія продовжуватиме завдавати ударів по життєво важливих об'єктах, а також по вже відновлених місцях", – зазначила таролог.

За її словами, РФ намагатиметься їх добити остаточно. Цибульська додала, що Росія у глухому куті, й вона жадає занурити Україну в темряву та холод.

Проте, погодні умови будуть на руку ЗСУ, вони дадуть українським бійцям велику можливість просуватися вперед. Росіяни непідготовлені, вони не витримуватимуть і все більше залишатимуть захоплені території, зазначила астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....