"Люди хотят послаблений? Власть им это дает. Пир во время чумы продолжается", - Борислав Береза

Заради рейтингів влада зараз надає народу те, чого він бажав.

"В Украине за сутки выявлено 994 инфицированных коронавирусом человека. Всего в Украине 40 008 заболевших. Из них 1067 (+16) умерли и 17758 (+349) выздоровели. Мы все ближе к психологическому порогу в 1000 выявленных инфицированных за сутки", - пише політик та громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А в Киеве, в рамках смягчения карантина, разрешили работу бассейнов, кинотеатров и театров. Об этом сообщил мэр столицы Виталий Кличко. И это при том, что в Киеве есть рост заболеваний.

Вчера было объявлено, что за минувшие сутки в столице зафиксировали 99 новых случаев заболевания коронавирусом и это самое большое количество больных за последние недели.

Но киевская власть предпочитает не вводить ограничения, а ориентируется на поддержание своего рейтинга. Люди хотят послаблений? Власть им это даёт. Пир во время чумы продолжается".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...