Люди не вірять заспокійливим відосикам "найвеличнішого нероби", що Путін не нападе: З полиць магазинів зникають цукор, крупи, бублики та сухарі (фотофакти)

Народний депутат Олексій Гончаренко показав, як виглядають спорожнілі полиці в одному із супермаркетів Києва. Він опублікував фото у своєму Telegram-каналі, зазначають Патріоти України.

“”Новус” на Лівобережній у Києві. Порожні полиці з гречкою і цукром, люди все розкуповують. Схоже, вчорашнє звернення Зеленського нікого не заспокоїло”, – написав нардеп.

На знімках видно, що покупці залишили на полицях тільки пачки найдорожчої гречки.

У коментарях користувачі також зазначили, що спостерігають схожу ситуацію в інших містах і супермаркетах. Зокрема, одна з коментаторів написала, що в середу бачила порожні полиці в “Сільпо”, але не уточнила, в якому місті.

“У Бердянську теж паніка. Розкуповують і створюють у чергах такий водоспад пліток і чуток”, – написав інший користувач.

Також коментатор Ірина опублікувала фото зі столичного “Новуса” на бульварі Дружби Народів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...