Люди Татарова вміють жити: Мати голови Бюро економічної безпеки "пересіла" з "Харлея" на "Диявола", що робить 100 км за 2,5 сек, сам Федоров щойно купив "Теслу 3"

На матір в.о. голови БЕБ Федорова, якого призначили в квітні, оформлено мотоцикл марки Дукатті "Диявол". Про це повідомляє проєкт журналістських розслідувань Bihus.Info.

Як зазначається у розслідуванні, мотоцикл має 1,3 літра потужності та 156 кінських сил, а розгін становить дві з половиною секунди до ста кілометрів на годину.

"Дилер називає його зухвалим і потужним, а ще таким, що, цитую,"вимагає міцних чоловічих рук і твердого характеру", йдеться у матеріалі.

Вартість такого транспорту близько 25 тисяч доларів.

Окрім "Диявола", на який мати очільника БЕБ "пересіла" з Харлей – Девідсона, вона має також Ауді А6.

Сам в.о. БЕБ купив вже після повномасштабного вторгення новеньку Теслу 3. Вартість такого автомобіля близько 50 тисяч доларів.

Як повідомляє "Економічна правда", Бюро економічної безпеки фактично підпорядковується заступнику голови Офісу президента Олегу Татарову. Наразі ж БЕБ перезавантажується через визнану депутатами неефективність. Колишній його голова Мельник пішов, і його місце посів в.о. Федоров.

"З моменту створення БЕБ минуло понад 15 місяців, втім, очікуваної ефективності в роботі, прозорості у своїй діяльності, нульової толерантності до корупції цей новий державний орган не продемонстрував", – наголошують автори законопроєкту про перезапуск Бюро та члени Тимчасової слідчої комісії.

Також депутати називали справи, які БЕБ веде щодо українських бізнесів, такими, що руйнують інвестиційну привабливість. А український бізнес закликав припинити тиск на нього з боку БЕБ.

Як повідомляється, "Від перезавантаження Бюро залежатиме не лише отримання кредиту від МВФ, але й супутнього фінансування на суму близько 40 млрд дол., яке вкрай необхідне країні в умовах широкомасштабної війни".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...