"Люди, у вас есть что-то в голове? Думаете, проскочите по молодости?" - блогер

В Ізраїлі заборонено збиратися більше 10 чоловік. Євреї дурного не порадять.

"Смотрю утром инстаграм. Один известный блогер и ресторатор, посетивший наш город, выложил видео вчерашнего развеселого вечера в одном модном киевском заведении. Название не важно, думаю, так везде. Куча народу, танцы-шманцы, дым коромыслом", - пише Олександр Деркач на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Люди, у вас есть что-то в голове? Вы наверное думаете, вас обойдёт и вы проскочите, потому, что туалетной бумаги и гречки накупили? Может сами по молодости и проскочите, а ваши родители, бабушки и дедушки - нет.

Товарищ прислал фотки из Женевы. Пустынный город. В Израиле запрещено собираться больше 10 человек. Евреи дурного не посоветуют. Закрываются рестораны и кафе во Франции, Испании. В Германии, говорят, даже публичные дома закрыли. Про Италию вообще молчу.

Давайте будем беречь себя и друг друга. Да и удаленный режим в офисах я бы включал с понедельника. Гоните ваш планктон по домам. Пусть там в фейсбуке сидят".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...