“Людина-флешка з інформацією”: Експерт розповів, навіщо слідство засекретило справу Гіркіна

Російська прокуратура засекретила розслідування щодо російського терориста і ексочільника міністерства оборони фейкової “ДНР” Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Він є джерелом інформації, яка може сильно похитнути рейтинг Путіна та його оточення. Таку думку висловив в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua військовий оглядач, майор запасу та ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, передають Патріоти України.

“Гіркін — це флешка з інформацією. Якщо його пустити у відкритий інформаційний простір, то, я думаю, ті дані, які він може озвучити, дуже сильно похитнула б рейтинг Путіна і всієї верхівки російської влади. Тому вся інформація, яку він може розказати, буде засекречена”, — говорить експерт.

За його словами, важко спрогнозувати, що буде саме з Гіркіним: “Його поки що прибрали з медійного простору. В Росії дуже багато інформаційних приводів, за якими слідкують, тому я думаю, що про нього почнуть поступово забувати, він не буде таким цікавим і, можливо, тоді його випустять за умови, що він не буде нічого розповідати та нікого критикувати”. “Те, що Гіркіна засекретили — це факт. Тому що у людини багато інформації, яка може вийти назовні і якою Україна, зокрема, може скористатися. Тому йому прикрили пельку”, — резюмував Олексій Гетьман.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Хто тебе знімав з позиції?": Журналіст показав, яка атмосфера панує в армії окупантів (відео)

субота, 28 вересень 2024, 13:52

Командири російських окупантів, які воюють в Україні, принижують та б'ють своїх підлеглих. Відповідним відео поділився український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Хто тебе знімав з позиції?", - запитує на відео командир свого підле...

Кирило Буданов перевірив позиції розвідників на Харківщині - джерела

субота, 28 вересень 2024, 13:28

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов здійснив перевірку позицій розвідників у Харківській області. Він також провів планування операцій разом із командирами. Про це повідомили джерела NV у Силах оборони, передають Патріоти У...