"Людина в офіційному статусі секретарки чомусь публічно погрожує війною, розписує дії ЄС та Німеччини": Політтехнолог Голобуцький - про Єрмака

"Єрмак на конференції YES Brainstorming у суботу в Києві наголосив, що Україна очікує письмових гарантій з боку партнерів щодо заходів у разі використання Росією "Північного потоку-2" як зброї", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Дійсно ми чуємо і працюємо з нашими партнерами – зі Сполученими Штатами, з Європою, з Німеччиною – для того, щоб Україна отримала реальний правовий міжнародний механізм гарантій того, що якщо (а ми вважаємо, що це вже відбувається) буде використаний цей проєкт, який ми вважаємо не економічним і розглядаємо виключно через призму нашої нацбезпеки, то будуть застосовані якісь кроки. ...Але ми все ж чекаємо, що це ляже на папір. Тому що ми маємо приклад Будапештського меморандуму. Сьогодні Україна вимушена вірити не словам, а реальним крокам. ...Дії, про які ми говорили в Вашингтоні, дії, про які говорила Меркель, коли була в Києві, повинні сьогодні вже перейти від слів до реальних справ і дій", - сказав Єрмак.

==
Може, досить придурюватись? Нехай вже монобільшість проголосує утворення посади віцепрезидента і призначення на неї Єрмака. Або призначить його прем'єрміністром. Чи бодай міністра йому котрого присвоїти.
Бо коли людина в офіційному статусі секретарки публічно погрожує війною чи ще чимось (санкціями? чи що мав на увазі Єрмак в тому пасажі?) РФ, легко тасує санкції США, розписує дії ЄС і Німеччини - це погано позначається на репутації не так Зеленського, як України. Нас вважають цирком, коротше кажучи.
Хоча якщо оце все, чим звик розкидатись Єрмак, він робитиме ще й маючи офіційний статус, - боюсь, ми досить швидко отримаємо як мінімум міжнародну ізоляцію...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...