"Лють 2.0": В "Азові" показали роботизований дрон із кулеметом, який є у них на озброєнні (фото)

Військовослужбовці 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Національної гвардії України показали бойову платформу "Лють 2.0", який на озброєнні бригади. Відповідні фото пресслужба "Азову" оприлюднила в Telegram, передають Патріоти України.

За словами військових, цей український роботизований дрон має кулеметне озброєння, до 20 км запасу ходу, 3 дні автономної роботи та 4 клас захисту. Завдання дрона "Лють 2.0" – вогнева підтримка піхоти та розвідка поля бою на небезпечних ділянках.

"Платформа має позитивні відгуки від "азовських" операторів дронів. Вона значно полегшить життя бійців на передовій", – зазначили у бригаді.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни можуть досі не вірити, що війна проти України була помилкою, - британський політолог

понеділок, 19 серпень 2024, 0:20

Росіяни можуть досі не вірити, що війна проти України була помилкою, не кажучи вже про те, що настав час укладати мир. При цьому після захоплення ЗСУ частини Курської області дехто відчуває злість на українців як ніколи. Про це у своїй статті для The S...

"Лють 2.0": В "Азові" показали роботизований дрон із кулеметом, який є у них на озброєнні (фото)

неділя, 18 серпень 2024, 22:30

Військовослужбовці 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Національної гвардії України показали бойову платформу "Лють 2.0", який на озброєнні бригади. Відповідні фото пресслужба "Азову" оприлюднила в Telegram, передають Патріоти України. За словами війсь...