"Лох не вимре: як у "ДНР" та "ЛНР" наживаються на бажаючих стати росіянами", - блогер

Одурманених жителів "Новоросії" роздягають до нитки, а вони самі радіють.

"Запущений кілька місяців тому Путіним лохотрон у вигляді неіснуючої роздачі паспортів у квазіреспубліках ніяк не може скінчитися. Жителі "ДНР" та "ЛНР", яких росіяни постійно дурять, обіцяючи покращення, продовжують вирити у те, що колись отримають російський паспорт", - пише Олексій Чибісов у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"При цьому жаданий документ нікому з простих смертних не дали, хоча ситуація нагадує 2014 рік, коли кожен житель Донбасу "мав чоловіка знайомої, який повернувся з Майдану наркоманом". У кого тільки не спитаєш, відповідь одна: "мені паспорт не дали, але жінка знає жінку, в якої син отримав".

І хоча в ситуації вже давно треба було розібратися, зрозуміти, що ніяких подачок від окупантів вони не отримають, мешканцям "дири" не до того. Вони вперто вірять, тим паче, адміністрація терористів постійно підігріває інтерес, розповідаючи з телеканалів про те, як йдуть справи із роздачею паспортів.

От і чекають люди манни небесної, годинами стоять у чергах для того, щоб взяти талончик на впроваджену "владою" електронну чергу для подачі документів, б'ються за право першими пройти до нотаріусів для завірення копій документів.

З нотаріусами, до речі, виходить цікава історія. Отримати печатку "копія вірна" на лише один паспорт коштує близько 500-700 рублів. А для подачі документів на отримання російського паспорта треба ще й свідоцтво про народження, документи про шлюб, зміну прізвища тощо. Тільки зібрати пакет паперів для юридично нікчемної російської книжечки, яку ніколи не отримають, коштує десь 2-3 тисячі рублів. І тільки за "офіційними даними" в "ЛНР" нотаріуси з 24 квітня завірили документи 20 тисяч осіб. Це близько 60 мільйонів рублів, які були зібрані з довірливих "еленерівців". Ба більше, кожному з них кажуть, що чим більше документів подаси, тим вищі шанси на отримання громадянства. І це тільки за роботу нотаріусів, а ще ж є обов'язкові так звані "державні збори" 1 – 1,5 тисяч рублів.

Словом, одурманених жителів "Новоросії" роздягають до нитки, а вони самі радіють, адже вірять, що незабаром стануть не просто "громадянами "ЛДНР", а "росіянами".

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...