"Ловкость рук и никакого мошенничества": На росТБ обрізали відео із Байденом та Папою Франциском, щоб виставити їх "старими маразматиками"

"Ловкость рук и никакого мошенства": для шоу "60 минут" на "Россия 1" просто акуратно обрізали відео зустрічі Джо Байдена з Папою Франциском - і Скабєєва негайно збрехала, що Байден вже взагалі не розуміє, з ким говорить", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В реальності Байден жартував з Папою про їхній поважний вік і згадав цитату відомого американського бейсболіста часів їхньої молодості, Роберта "Сетчела" Пейджа: "Скільки б тобі було років, якби ти не знав, скільки тобі?". Собі він призначив 60, Папі - 65, "Господь любить тебе": в сенсі, що вони обидва ще ого-го які!
А після кремлівської нарізки відео виглядало так, ніби Байден вітається з Папою, але вважає, що "зустрічається зі знаменитим афроамериканським бейсболістом". Дрібно, паскудно - але цілком в стилі російської пропаганди.
--
А загалом 78-річний Байден демонструє цілком здорове почуття гумору - посміявся з 84-річним Папою з того, що той бачить перед собою єдиного непитущого ірландця: “I'm the only Irishman you've ever met who's never had a drink". Нормально, адекватно і абсолютно незрозуміло для росіян".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...