"Лукашенка знов використали як "посланця миру" - ретранслятора настійливих натяків Кремля на переговори", - Голобуцький

"Схоже, Кремль після натяків НАТО дійсно почав промацувати ґрунт на предмет "так якщо не з Путіним - то переговори дійсно можливі?". Лукашенка знов використали як "посланця миру" - ретранслятора настійливих натяків Кремля на переговори", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тільки цим разом взялись переконувати, що це Зеленський не хоче переговорів і масово посилає військових на смерть, а от самі українські військові категорично не згодні з позицією президента і не хочуть воювати, із задоволенням підуть на мирні переговори.
Хоча початок заяви - Лукашенко вголос, публічно визнав, що Росія таки може "не перемогти" - теж річ знакова. Таке не озвучують, коли все прекрасно і перевага на полі бою панівна - в особовому складі (300 000, як ми в курсі) і в боєприпасах. Та й ракети для нищення цивільної інфраструктури попри все продовжують вироблятись, хоча і в мінімальній кількості (зате з Ірану почали підвозити). Але на тлі цього всього - все одно визнання можливості поразки.
==
"Чудеса могут случиться, что Россия не победит. ...Всегда есть с кем говорить о мире. Войну нужно прекращать - самые талантливые убеждённые военные в Украине считают так. Поэтому вот вы увидите: нам всё равно, и россиянам прежде всего, придётся договариваться с военными Украины. И военные смогут договориться. Я вам скажу так: с Россией можно договориться о невероятном. Но надо делать шаги в этом направлении. И не ставить предварительных условий перед тем как сесть за стол переговоров".
==
Взагалі цікава заява. Таке враження, що цим разом Лукашенка послав не так Путін, як хтось інший - можливо, власне окремі представники військових. Або Путін разом з військовими. "Військові зможуть домовитись" - це ж не тільки про українську сторону, але й про російську. І де в цій формулі місце Путіну?
Це схоже на попередню, ще дуже приблизну відповідь європейцям і американцям з їхніми вже прямими вказівками "Переговори можливі, але не з Путіним". Ніби найочевидніший рецепт: утилізація Путіна в будь-який спосіб і з будь-якою легендою, а тоді переговори.
Але тут, можливо, пробують натякнути на компроміс: "А якщо Путін лишиться, але переговори вестимуть і капітуляцію укладатимуть російські військові? Так можна?". Тоді це свідчить про те, що Путін вже прийняв поразку і шукає способи лишитись живим, при капіталах і навіть, можливо, при якійсь частці влади".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...