Лукашенко підхопив вірус, його діагностували й у його близьких, - "Наша Ніва"

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко підхопив вірус, який вже встигли діагностувати у кількох його близьких. Про це повідомляє видання "Наша Ніва", яке звернуло увагу на відсутність Лукашенка на святкуванні Дня прапора та герба. Його очолив прем'єр-міністр Роман Головченко, нагадують Патріоти України.

"Ще кілька людей з оточення захворіли і впали з ніг. Наскільки я розумію, це щось вірусне", - сказав співрозмовник, близький до служби протоколу Лукашенка.

Ще одним аргументом на користь цієї версії автори статті вважають те, що 5 травня за вручення нагород представникам репресивного апарату Лукашенка вже охрип. "Якщо це грип, можуть бути ускладнення, якщо не лікувати належним чином. Ми так думаємо", - пояснив співрозмовник.

Хвороба Лукашенка - що відомо

На параді 9 травня у Москві Лукашенку стало зле й довелось викликати бригаду медиків, а потім відправили додому. У Мінську політик вийшов до журналістів, кульгаючи. Журналісти помітили, що білоруський диктатор з початку травня майже не з'являється на публіці, а нещодавно відвідував президентську клініку в Дроздах.

За даними ЗМІ, в організмі Лукашенка стався серйозний збій, який спровокував хвороби ендокринної системи та серця. До Мінська для лікування Лукашенка неодноразово вилітали медики з Москви, зокрема з центру імені Бакульова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...