Лукашенко сам міг підірвати російський літак ДРЛО А-50У: Жданов пояснив, чому він так вважає

Військовий експерт Олег Жданов не виключає, що підрив російського літака дальнього радіолокаційного виявлення (ДРЛО) А-50У на аеродромі "Мачулищі" міг бути санкціонований Олександром Лукашенком, передають Патріоти України.

Як він зазначив, це дійсно могла бути і диверсія: "Я висловив таку версію відразу ж... Тому що там якось так дивно було - ніби як працювала снігоприбиральна техніка біля літака. І тут же стався вибух. Ця техніка теж постраждала, а потім вони почали когось ловити...".

Жданов допускає, що Лукашенко робить провокації: "Як версія. Що це могло бути санкціоновано Лукашенком. Хоча з іншого боку на Раді безпеки, яку він збирав, він відчувався засмученим і дуже напруженим. Вже після подій".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...