Лукашенко здасть Путіна МКС за першої можливості: Таролог поділилась прогнозом

Побутує думка про те, що Міжнародний кримінальний суд (МКС) починає полювання і після Путіна черга дійде до військового керівництва Росії – Шойгу, Герасимова, Суровікіна та інших. Білорусь також є співучасницею Росії у війні. Чи прийде Лукашенкові така ж звістка, як і Путіну, в ексклюзивному інтерв’ю розповіла тарологиня Людмила Хомутовська, передають Патріоти України.

"Щось подібне буде. Але Лукашенко домовляється на всі боки. Він більший дипломат, ніж Путін. Зараз тривають перемовини та різні домовленості, щоб цього не сталося. Лукашенко може видати Путіна МКС, щоб зберегти власну шкуру. За нагоди він точно це зробить", – зазначила Хомутовська.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...