Лише з точки зору України наша війна - це війна за виживання й розвиток України, а також ЄС і НАТО, - дипломат Чалий

"Лише з точки зору України – це війна за виживання й розвиток України, а також ЄС і НАТО", - пише український дипломат Валерій Чалий на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"У принципі, загалом зрозуміло:

З точки зору США, російська війна проти України – це війна проти НАТО (хоча вони й хочуть уникнути цієї конкретизації).

З точки зору КНР – це війна проти США.

З точки зору країн НАТО та ЄС – це війна проти України і (можливо) прикордонних з агресором країн.

З російської точки зору – це війна проти США, НАТО, ЄС, Ради Європи, ЛГБТ+, Голлівуду і та інших. Ну і зі своїми власними фантомними болями та геополітичною тупістю. Як же їм хочеться не визнавати, що у своїй уяві воюють з одними, а реально атакують сусідню, «братську» Україну.

Лише з точки зору України – це війна за виживання й розвиток України, а також ЄС і НАТО.

Допоки точки зору якось не зблизяться – толку не буде. Завершити війну можна, лише якщо зблизити розуміння її реальних причин та майбутніх наслідків…".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...

Хто такий Кірющенко, який заробляє мільярди на блекаутах, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 17 травень 2024, 0:30

"Друзі та куми Зеленського та "Кварталу" стають мультимільйонерами під час війни. Їх уже не хвилює ані те, що країна тоне у крові, ані прямі заклики державного секретаря США Ентоні Блінкена припинити займатися корупцією, бо це руйнує військові спроможн...