Лицемірство та марнославство "слуг": Милованов пафосно закликав українців економити, водночас сам носить кросівки за 800 євро, - Березовець (фотофакти)

Тимофій Милованов пафосно на каналі Ахметова закликав українців економити, водночас сам носить кросівки за 800 євро. Несумісну з заявами деталь підмітив політтехнолог Тарас Березовець, зазначають Патріоти України.

"Улюблений економіст Зеленського і Єрмака, наш, не побоюся цього слова, Карл Поппер, Тимофій Милованов виступив у ролі капітана очевидність. Тимофій пафосно на каналі Ахметова закликав українців економити. Так зворушливо чути карбовані фрази, що політики, які прямо або побічно закликають людей не економити, поводяться безвідповідально, від людини, яка носить кросівки Balenciaga із прайсом за € 800. Наступною порадою від Милованова має стати заклик до пенсіонерок припинити безвідповідально жерти чорну ікру ложками вранці і почати економити на Dom Perignon. Для слуг, у яких закінчилася епоха бідності, невтямки, як насправді живуть українці. Страшно далекі вони від народу", - заявив Березовець.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...