"Мы должны войти в Берлин и не выходить оттуда никогда. И в Париж тоже": Соловйов пригрозив Європі через допомогу Україні (відео)

"Соловйов: «Мы должны войти в Берлин и не выходить оттуда никогда. Поставил свою версию колесных танков Макрон, значит мы должны войти в Париж. И не выводить больше оттуда свои войска никогда». Очікувані результати чергового саміту в Рамштайні, чергові санкції, чергові транші фінансової допомоги Україні, чергові партії різноманітної зброї і боєприпасів, чергові батареї Петріот, ракети для Хаймарсів вже на 160 км...", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Судячи з цього всього, лідери країн НАТО вже однозначно усвідомили реальну перспективу російського вторгнення в Європу (Гельсінкі це буде, Варшава, Вільнюс чи реально Париж і Берлін - не настільки принципово в плані наслідків), якщо НАТО не усуне небезпеку руками ЗСУ на теренах України прямо зараз.

Але лишається значна проблема: громадяни країн НАТО поки не бачать цієї небезпеки. І не бачать причин витрачання ресурсів "на підтримку України" - хоча по факту це витрачання ресурсів "на самозахист від Росії".
Знов повторю: оці фрази мають щодня в праймтайм з'являтись у всіх популярних медіа країн НАТО. "Ви хочете побачити російські танки на вулицях свого містечка? Ви хочете дізнатись, як це - касетні боєприпаси з "Сонцепьока" по вашій вулиці? Ризикнете випробувати, чи ваша ППО спроможна ліквідувати всі балістичні ракети, якщо їх Росія запускатиме вже по вашому місту? А якщо вони будуть ядерними?".
Ну і як політтехнолог, я би вважав актуальним підняти архіви (і відео, і фото, і письмові джерела) та підтягнути тих мешканців "звільнених" СССР теренів, які ще живі. Нехай поділяться з невдоволеними санкціями і військовими витратами молодшими поколіннями спогадами, як це: коли в місто входять "асвабадітєлі". Що вони роблять з жінками. З дітьми. Зі старими. З особистим майном. З музеями.
Бо в теперішні розповіді українських очевидців про звичаї кадирівців і вагнерівців чомусь (ясно, чому - "Раша тудей", "Спутнік" та інші масивні інструменти кремлівської пропаганди плюс досі величезні видатки Кремля на лобістів) частіше викликають в Європі і Америці реакцію "не все так однозначно", "хто знає, що там було насправді", "якщо є докази - нехай суд розбирається". Тож нехай послухають власних сусідів, як це було в їхніх рідних європейських містах.
Все ж пропагандистський фронт, робота з населенням - це дуже важливо. Особливо після того, як на цьому полі 30 років бавився ніким не стримуваний, розгодований газпромівськими грошима кремлівський "слонопотам".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...